KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Bica a fugit din țară înainte de sentința definitivă / JUSTIȚIE: CSM discută revocarea procurorului DNA prins băut la volan / Alți doi subalterni ai lui Kovesi cer să plece / POLITICĂ: Viorica Dăncilă, de la Teleorman, este propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru / 

Breaking News:
 

28 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciul de peste un milion de lei

Peste 100 de poliţişti şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş participă, joi, la 28 de percheziţii efectuate în Bucureşti, Argeş, Vâlcea, Gorj, Neamţ, Iaşi, Dâmboviţa şi Mehedinţi.

sursa foto: jurnalmm.ro

Sunt vizate domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale, într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciul de peste un milion de lei.

Conform anchetatorilor, “din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2014 – august 2015, administratorul unei societăţi comerciale din Ştefăneşti, judeţul Argeş, ar fi evidenţiat în actele contabile achiziţii fictive de mărfuri de la societăţi comerciale de tip fantomă”.

16 suspecţi vor fi conduşi pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, urmând ca asupra celor bănuiţi de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală să se ia măsurile legale.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.