Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Alertă meteo: Ploi torenţiale, vijelii și grindină în toată ţara, până duminică

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis, joi dimineață, o nouă avertizare Cod Galben de ploi torențiale, valabilă până vineri dimineață în 12 județe, dar ploile vor continua până duminică în toată țara. 
 
foto Jean-Mihai Pâlșu
 
Astfel, de joi de la ora 12.00 și până vineri la ora 6.00 se vor afla sub avertizare Cod Galben de ploi torenţiale, vijelii și grindină, 12 județe: Hunedoara, Alba, Sibiu, Gorj, Vâlcea, Brașov, Olt, Argeș, Prahova, Dâmbovița, Teleorman și Giurgiu.
 
În județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Teleorman, Giurgiu și în zona de munte a județelor Prahova, Brașov, Sibiu, Alba și Hunedoara vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp.
 
Totodată, începând de joi de la ora 10.00 și până duminică la ora 10.00, în cea mai mare parte a țării vor fi ploi, descărcări electrice, vijelii și izolat grindină.
 
Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15-25 l/mp și pe arii restrânse 35-40 l/mp.
 
Furtuni până duminică și în Capitală
 
Meteorologii au emis și o prognoză specială pentru Bucureşti, valabilă până duminică la ora 10.00. În acest interval, vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 15-20 l/mp și izolat 25 l/mp.
 
Temperaturile maxime vor ajunge joi la 18-19 grade Celsius, vineri maximele vor ajunge la 24 -25 de grade Celsius, iar sâmbătă, la 25-26 de grade Celsius. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 14 grade Celsius.
19 Shares