Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR decide pe sesizarea lui Dăncilă pe tema refuzului lui Iohannis de a-i numi miniștri interimari în locul demisionarilor ALDE / Legea care sporește atribuțiile Poliției și Jandarmeriei, pe masa CCR / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara, până vineri /

Breaking News:
 

Ana Birchall, acceptată de Iohannis vicepremier interimar după respingerea lui Corlățean

Ana Birchall, noul ministru al Justiţiei, a fost acceptată de preşedintele Klaus Iohannis ca viceprim-ministru interimar pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României.

Șeful statului a semnat, marţi, decretul, informează Administraţia Prezidenţială.

Propunerea premierului Viorica Dăncilă de numire a lui Titus Corlățean în această funcție a fost respinsă de șeful statului în urmă cu o săptămână, precizând că acesta “va fi ministru la nimic”.

Marți, Dăncilă a anunțat: “Am trimis astăzi propunerea către Cotroceni, către domnul preşedinte Iohannis. Am discutat despre această propunere, aştept răspunsul domnului preşedinte. Eu cred că domnul preşedinte nu are motive să respingă această propunere, având în vedere că Ana Birchall a fost vicepremier pentru parteneriat strategic” 

22 Shares