KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dragnea convoacă Parlamentul în sesiune extraordinară/ Vrem ca pe 29 ianuarie să avem votul de învestitură a noului Cabinet / GUVERN: Premierul interimar Mihai Fifor l-a demis pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu / În locul lui l-a împuternicit 6 luni pe șeful DGA, Cătălin Ioniță

Breaking News:
 

Avertizare meteo de vreme rea. Avem weekend cu ninsori, vânt puternic și frig pătrunzător

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis, vineri, o avertizare meteo de vreme rea.

Avertizarea este valabilă de vineri, 12 ianuarie, ora 22.00 și până duminică, 14 ianuarie, ora 16.00 și vizează întreg teritoriul țării.

Conform specialiștilor ANM, începând din cursul nopții de vineri spre sâmbătă (12/13 ianuarie) vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (13 ianuarie) local și în centrul și nord-vestul țării.

Se vor înregistra viteze la rafală de 45-55 km/h, mai mari pe litoral și în sudul Banatului, de până la 60-70 km/h.

Duminică (14 ianuarie), intensificări temporare ale vântului vor mai fi în Dobrogea, mai ales în zona litoralului, sudul Banatului și local în Muntenia.

Din cursul nopții de vineri (12 ianuarie) și până în dimineața zilei de duminică (14 ianuarie), temporar se vor semnala precipitații slabe cantitativ în majoritatea regiunilor.

Acestea vor fi predominat sub formă de ninsoare în Oltenia, Transilvania și pe arii restrânse în Muntenia, mai ales lapoviță și ninsoare în Dobrogea, Banat și Crișana, iar local la munte și în Moldova va ninge.

Se va forma polei sau ghețuș.

Ninsori slabe cantitativ vor mai fi pe parcursul zilei de duminică (14 ianuarie) pe litoral, în sud-vestul Olteniei și în sudul Banatului.

În intervalul menționat, vremea se va răci, astfel că duminică temperaturile maxime vor fi preponderent negative, iar nopțile de la începutul săptămânii viitoare vor fi geroase îndeosebi în nordul, nord-estul și centrul țării.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, reprezentanții Administraţiei Naţionale de Meteorologie își asumă posibilitatea de a actualiza prezentul mesaj.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.