Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 

Carmen Dan l-a promovat șef la Jandarmeria București pe maiorul Cazan, cel care spunea că indicativele de pe căștile jandarmilor bătăuși au fost acoperite pentru că nu mai corespundeau

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a promovat șef la Jandarmeria București pe coordonatorul violențelor din 10 august, maiorul Laurențiu Cazan, cel care a declarat cu nonșalanță, la Comisia de apărare din Parlament, că indicativele de pe căștile jandarmilor au fost acoperite cu bandă adezivă neagră pentru că nu mai corespundeau.

Evident, Cazan a fost numitîn funcție interimar, pentru o perioadă de 6 luni, să stea în lesa politicului.

Cazan și ministrul Carmen Dan sunt singurii care au susținut că ordinul prefectului interimar Speranța Cliseru a fost dat la ora 20.00.

Cliseru a contrazis-o de două ori peșefa de la Interne, spunând că a semnat ordinul de EVACUARE a Pieţei Victoria după ora 12 noaptea.

Iată precizările DGJMB:

“Maiorul Laurenţiu Cazan a fost împuternicit pe o perioadă de şase luni în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB), ca urmare a încetării mandatului lt. col. Alin Mastan în această funcţie.

Având în vedere faptul că la nivelul conducerii DGJMB a încetat împuternicirea pe funcţia de director general a domnului locotenent-colonel Mastan Alin, pentru asigurarea continuităţii la comandă şi a bunei desfăşurări a activităţilor, la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române s-a dispus împuternicirea pe o perioadă de şase luni în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a domnului maior Cazan Laurenţiu”. 

vă invităm să citți și

Coordonatorul forțelor de ordine care au bătut și gazat oameni pașnici la Mitingul Diasporei se află încă în funcție și ne asigură de identificarea “cazurilor izolate”

Maiorul Cazan își acoperă executanții violenți: Indicativul de pe casca jandarmilor nu mai corespundea
85 Shares