KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

POLITICĂ: Iohannis spune că “nu mă tem absolut deloc de suspendare” / “Nu există stat paralel, ci câteva persoane care vor să acapareze puterea și se victimizează” / Iohannis, despre ultimul dosar al lui Dragnea: “Este clar că trebuie să demisioneze” / Iohannis: “Nici nu trebuia să ajungă acolo, nu face bine acest tip de circ”

Breaking News:
 

Carmen Dan se spală pe mâini de dosarul Ghiţă. Fostul deputat vrea azil politic în Serbia

Luată la întrebări pe tema Sebastian Ghiţă, Carmen Dan, ministrul Internelor, a anunţat că Poliţia Română nu mai are nicio legătură cu acest dosar.

În schimb, ministrul Internelor aruncă pisica în curtea Ministerului Justiţiei susţinând că “de acum doar autorităţile judiciare decid paşii care trebuie urmaţi”.

Deocamdată, însă, Carmen Dan încă nu a oferit detalii despre anchetele din interiorul Poliţiei Române care trebuie să scoată la iveală modul în care Ghiţă a dispărut şi cum a reuşit să treacă graniţa.

Cert este că misiunea de a obţine extrădarea afaceristului este mai dificilă decât se aşteptau specialiştii. Ghiţă şi-a angajat deja un avocat sârb pentru a contesta măsura arestului preventiv impusă de instanţa belgrădeană.

În plus, au apărut tot mai multe informaţii conform cărora afaceristul, dat în urmărire internaţională acum circa trei luni şi prins săptămâna trecută la Belgrad, ar dori să obţină azil politic în Serbia.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, este optimist că telenovela va fi finalizată într-un timp record, acesta bazându-se pe faptul că “Ghiţă a fost identificat şi reţinut în baza mandatelor arestare emise în România”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.