Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Ciorbea, întrebat dacă atacă noua OUG: Două lucruri îmi stau pe inimă

Asaltat de jurnaliști cu unica întrebare dacă va ataca la CCR ordonanța de urgență prin care au fost modificate din nou Legile Justiției”, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat joi, după întâlnirea cu delegația USR care i-a cerut același lucru, că va “analiza într-un ritm foarte alert”.

“Așteaptăm, dacă doresc, să ne transmită argumentele de la Parchetul General etc., le stăm la dispoziție cu cei 2-3 oameni pe care îi avem. S-ar putea să însemne 2 luni și 2 săptămâni și vă bucureți toți”, a spus Ciorbea, făcând referire la faptul că i se încheie mandatul de 5 ani.

El a arătat că “două lucruri îmi stau pe inimă”, primul fiind faptul că mass-media nu s-a arătat interesată de activitatea sa.

“Al doilea apect este ca să îi liniștesc pe mulți sau, dimpotrivă, să îi bag în viteză – mai sunt două luni și două săptămâni până când se împlinesc 5 ani de cand am depus jurământul de Avocat al Poporului. Teoretic, e posibilă prelungirea cu două săptămâni, două luni până când noul Avocat al Poporului va depune juramântul. Teoretic, e posibilă și reînnoirea mandatului. Puneți-vă în mișcare “hashtag rezist”, tot ce vreți, și găsiți pe cineva cu nu știu câte stele, din nu știu ce partid, care să vă facă ce doriți, cu care să fie de acord și Președinția, și tribunalele, și parchetele, toată lumea”, a spus Ciorbea, nervos.
 
Întrebat dacă mai vrea un mandat, Victor Ciorbea a răspuns că nu a luat încă o decizie pentru că “nu e atât de plăcut să fii atacat și nimeni să nu remarce ce ai făcut”.

 

70 Shares