Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Judecătoarea Corina Corbu susține interviul la CSM pentru șefia ÎCCJ / Este singurul candidat / JUSTIȚIE: Judecătoria Slatina decide dacă Sorina poate pleca din țară / Procurorul general Bogdan Licu a cerut o ordonanță președințială în acest sens / 

Breaking News:
 

Cod Galben de ninsori în 24 de județe. În sudul țării revin ploile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni  o avertizare Cod Galben de ninsori și viscol în zona montană, începând de luni seară de la ora 22.00 până miercuri la ora 02.00. 
 
 
Codul Galben de ninsori și viscol vizează zona montană a județelor Suceava, Bistrița-Năsăud, Neamț, Harghita, Mureș, Brașov, Covasna, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara , Bacău, Vrancea și Buzău.
 
Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 de metri, unde temporar rafalele vor depăși 80 – 90 de kilometri la oră și va fi viscol.
 

Totodată, începând de luni seară și până miercuri la ora 10.00, în majoritatea zonelor țării vor fi precipitații și, local, se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune zăpada.

 
În Banat precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seară, apoi vor fi mai ales ninsori. Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 de kilometri la oră, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți rafalele vor fi în jurul a 60-70 de kilometri la oră, spun meteorologii.
 
În București, în a doua parte a nopții de luni spre marți, trecător va ploua slab, iar vântul va sufla cu până la 30-35 de kilometri la oră. Temperatura minimă va fi de 2-4 grade.
 
Marți, vremea va fi închisă și se va răci. Ziua, va ploua, iar în cursul nopții, treptat, ploaia se va transforma în ninsoare și este posibil să se depună strat de zăpadă de până la 2-5 centimetri. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1-0 grade.
5 Shares