Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Corina Crețu: ‘Aștept proiecte mature de la Ministerul Transporturilor’

Comisarii europeni Corina Crețu și Phil Hogan au participat vineri la o conferință organizată la sediul Universității Babeș Bolyai din Cluj.

Cu această ocazie, Corina Crețu a urecheat guvernul Dăncilă și a precizat că ‘aștept proiecte mature de dezvoltare de la Ministerul Transporturilor. Există bani pentru finanțare europeană, dar nu există proiecte. Susținem metroul Gara de Nord – Otopeni și după aia pauză. Mai avem doar mici proiecte de apă și canalizare’.

Corina Crețu este nemulțumită de faptul că nu s-a schimbat nimic în România: ‘Sunt aceleași probleme eterne. Nu s-a redus birocrația, nu s-au redus procedurile, iar domeniul transportului este un domeniu care a pierdut mulți bani. Există și o mare lipsă de interes. Sunt surprinsă să aud de la primari că tot timpul li se spune că nu mai sunt bani’.

Corina Crețu a făcut și câteva recomandări pentru care să se înceapă lucrul, respectiv Sibiu – Pitești, Pitești – Constanța, podul de la Brăila, etc.

0 Shares