Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

Corina Crețu: ‘Aștept proiecte mature de la Ministerul Transporturilor’

Comisarii europeni Corina Crețu și Phil Hogan au participat vineri la o conferință organizată la sediul Universității Babeș Bolyai din Cluj.

Cu această ocazie, Corina Crețu a urecheat guvernul Dăncilă și a precizat că ‘aștept proiecte mature de dezvoltare de la Ministerul Transporturilor. Există bani pentru finanțare europeană, dar nu există proiecte. Susținem metroul Gara de Nord – Otopeni și după aia pauză. Mai avem doar mici proiecte de apă și canalizare’.

Corina Crețu este nemulțumită de faptul că nu s-a schimbat nimic în România: ‘Sunt aceleași probleme eterne. Nu s-a redus birocrația, nu s-au redus procedurile, iar domeniul transportului este un domeniu care a pierdut mulți bani. Există și o mare lipsă de interes. Sunt surprinsă să aud de la primari că tot timpul li se spune că nu mai sunt bani’.

Corina Crețu a făcut și câteva recomandări pentru care să se înceapă lucrul, respectiv Sibiu – Pitești, Pitești – Constanța, podul de la Brăila, etc.