Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Corpul de control al MAI, verificări la Academia de Poliție. Rectorul Daniel Torje, acuzat de hărțuire sexuală

Membrii Corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne au descins, vineri, la sediul Academiei de Poliție Alexandra Ioan Cuza.

Aceștia au demarat o anchetă care îl vizează chiar pe Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliție.

Totul a pornit după ce au apărut informații conform cărora anul trecut Torje a fost acuzat de hărțuire sexuală, iar ulterior dosarul a fost mușamalizat de subalternii săi.

Conform incisivdeprahova.ro, Torje a fost acuzat de hărțuire sexuală de o studentă la Drept în Anul III. Ofițerul i-ar fi cerut tinerei favoruri sexuale pentru a o promova la un examen.

Au apărut inclusiv informații conform cărora prietenul fetei, student în Anul IV, a mers peste Torje pentru a-i cere explicații și a vrut să-l bată pe acesta, dar rectorul Academiei de Poliție a reușit să se baricadeze în birou.

Acum, Corpul de control al MAI urmează să decidă dacă întreaga poveste este reală, dar și dacă într-adevăr dacă a existat un dosar mușamalizat de subalternii lui Torje.