Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

Doi baschetbaliști americani, înjunghiați la Brăila. Au fost operați, unul e în stare gravă

Doi baschetbaliști americani de culoare, jucători ai echipei Cuza Sport, au fost înjunghiați sâmbătă noapte pe o terasă din centrul Brăilei.

sursă foto: probr.ro

Cei doi – în vârstă de 24, respectiv 25 de ani – au fost operați de urgență, iar unul se află în stare gravă, medicii luând în calcul să-l transfere la București.

”În jurul orei 2.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiați. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul și numele celor implicați, nu sunt identificați toți. Cei doi americani de 24 și 25 de ani au fost transportați la spital și s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan. 

Echipa de baschet Cuza Sport a reușit în sezonul trecut să promoveze în prima divizie de baschet masculin.