Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Emilia Șercan, jurnalista care a demascat plagiatorii de doctorate, amenințată cu MOARTEA

Emilia Șercan, jurnalista care a demascat în ultimii 4 ani, prin anchetele sale, plagiatorii de doctorate, anunță, miercuri, pe Facebook faptul că a primit amenințări cu moartea.
 
 
Emilia Șercan a demonstrat în anchetele sale jurnalistice plagiatele comise în tezele de doctorat de înalți demnitari și șefi ai unor instituții de invățământ, cel mai recent la Academia de Poliție.
 
Ea scrie pe Facebook: “Conținutul mesajului sugerează că amenințarea este legată de subiectele la care lucrez acum.”
 

Emilia Șercan a depus plângere la Poliția Capitalei și anunță că ministrul de Interne și șeful IGPR au fost informați despre aceste amenințări.

“Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel”, scrie Șercan.

 
În fragmentul din mesajul de amenințare pe care îl redă pe Facebook scrie: “Trimitem acest mesaj cu scopul de a preveni ce va urma, totul depinde de tine. Oprește toate activitățile pe care le ai in desfășurare… dacă nu vrei sa urmeze calvarul. Vrei sa ajungi (…)”. Continuarea e cenzurată, spune Șercan, “pentru a-i proteja pe cei dragi mie”.
577 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv