Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Vicepremierul Viorel Ștefan a fost numit membru al Curții europene de Conturi / JUSTIȚIE: CCR dezbate contestațiile depuse de PNL și USR împotriva modificării Codurilor penale /

Breaking News:
 

Firea își anticipează înfrângerea în fața lui Dragnea: Miza e excluderea mea din PSD

Cu doar câteva minute znainte de începerea ședinței CExN al PSD, Gabriela Firea și-a anticipat înfrângerea în fața condamnatului penal Liviu Dragnea, căruia îi cere demisia de la șefia partidului și a Camerei Deputaților.

“Eu cred că miza de astăzi din CEx este excluderea mea (din PSD), pentru că am avut curajul, după ce am epuizat toate etapele, să spun că domnul Dragnea nu îşi mai repsectă angajamentele făcute faţă de români, și să fie dați afară din Guvern d-nul viceprim-ministru Paul Stănescu și – ce am aflat de la persoane care spun că dialoghează cu d-nul Dragnea – pe ministrul Justiției”, a declarat Firea.

“Angajamentul nostru este în primul rând faţă de cetăţeni. Noi avem angajament faţă de ţară, de echipă şi în ultimul rând faţă de un om. Oricum s-a câştigat ceva. Faptul că am ajuns la concluzia că lucrurile nu merg în direcţia bună în ceea ce priveşte managementul politic al lui Dragnea şi poate înţelege şi dumnealui asta. Dacă nu înţelege, atunci lucrurile vor merge din ce în ce mai rău, din păcate. E prematur să vorbim acum în aceşti termeni de forţă. Nu s-a pus problema să fie o astfel de acţiune. Lucrurile s-au acutizat în ultimele 6-8 luni în ceea ce priveşte blocajul între noi şi Liviu Dragnea. 100% suntem pentru menţinerea coaliţiei PSD-ALDE şi a guvernului condus de doamna Dăncilă. Sub nicio formă nu vom întreprinde o acţiune care să pună în pericol guvernarea”, a mai spus Firea.

“Nu se știe ordinea de zi”, a mai spus ea.

0 Shares