Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Fiul lui Dragnea a început să le tragă țepe furnizorilor Fermei de porci de la Salcia

Valentin Dragnea a început să le tragă țepe furnizorilor fermei de la Salcia, după ce a încasat sume imense din vânzarea rapidă a celor 10.000 de porci pe care îi avea, cu informația privind pericolul pestei porcine livrată preferențial de autoritățile conduse de oamenii puși în funcție de tatăl său, liderul PSD Liviu Dragnea.

Valentin Ștefan Dragnea și tatăl lui, Liviu dragnea

Astfel, conform Centralei Incidentelor de Plăţi (CIP) din cadrul BNR, societatea FERMA SALCIA SA figurează la 9 august, ora 9:00, cu 75 de bilete la ordin refuzate la plată, în valoare totală de 2,34 milioane lei, relatează SUPERVIZOR.ro.

Primele 3 incidente au fost raportate pe 14 iunie 2018, iar ultimele două pe 6 august 2018. Mare parte din aceste incidente sunt considerate minore deoarece, începând cu 22 iunie 2018, a existat “poprire sau alte măsuri de indisponibilizare instituite pe cont de către o autoritate a statului” (este vorba de contul din UNICREDIT BANK).

Dincolo de această poprire care este instituită de aproape două luni, demn de menţionat este faptul că primele 7 incidente au avut drept cauză lipsa banilor în cont, şi nu măsura aplicată de Fisc (sau de vreun Parchet).

Cu poprire pe cont, cu zeci de bilete la ordin refuzate la plată şi cu un creditor care deja a demarat acţiunile de executare silită pentru 1,5 milioane lei (AICI), este de aşteptat ca FERMA SALCIA SA să-şi ceară insolvenţa. Iar întrebarea “de ce DRAGNEA şi DRAGNE au înfiinţat anul trecut FERMA SALCIA DISTRIBUTION SRL (CUI: 37860330)?”… cred că şi-a găsit răspunsul acum! (sursa foto: netional.ro)

Înfiinţată în anul 1972, FERMA ŞI FABRICA DE STAT PENTRU PRODUSE TRADIŢIONALE SALCIA a devenit ROMCIP SA (CUI: 1413951) în 1991, iar la începutul anului 2014 a intrat oficial în posesia familiei DRAGNEA, prin intermediul firmei LUDIKON SYSTEM SRL Bucureşti (CUI: 15066666), care a preluat 99,84% din capitalul social, de la Petre PITIŞ. Ulterior, LUDIKON SYSTEM SRL a fost rebotezată S & P INVESTMENT MANAGEMENT SRL şi mutată la Alexandria, asociat majoritar (90%) fiind (tot din 2014) Ştefan Valentin DRAGNEA, fiul lui Liviu DRAGNEA, preşedinte Camerei Deputaţilor.

La începutul anului trecut, ROMCIP SA s-a rebotezat FERMA SALCIA SA, iar structura acţionarilor a devenit următoarea: Ştefan Valentin DRAGNEA – 90%Ilie Liviu DRAGNE – 10%. Conform Registrului Comerţului, această structură este valabilă şi la ora actuală, numai că acţiunile sunt “la purtător” şi pot fi tranzacţionate oricând şi oricum. Dincolo de aceste posibile transferuri de proprietate, societatea este şi va fi considerată “ferma de porci a lui Dragnea“, care îl are ca preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general pe asociatul minoritar Ilie Liviu DRAGNE (fără “A” la finalul numelui de familie).

Zilele trecute, Cătălin TOLONTON a dezvăluit faptul că FERMA SALCIA SA a vândut 10.000 de porci – dintr-un total de 13.500 – chiar înainte de declanşarea problemelor cu pesta porcină, mişcare care conduce la bănuiala că a ştiut ce va urma.

Crescătorii de animale știu cât de greu se pot vinde atât de multe animale, având în vedere faptul că acestea sunt de diferite categorii de vârstă.

După ce şi-a vândut porcii, societatea a început să cumpere carcase de porc, pe care le-a folosit la fabricarea preparatelor pe care le vinde “atât prin magazinele propriidin judeţele Teleorman şi Olt, prin reţeaua de distribuţie din judeţele Teleorman, Olt, Giurgiu, Argeş, cât şi direct către marii retaileri“, după cum precizează pe site-ul propriu.

350 Shares