Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Nicușor Dan a intrat în cursa internă a USR pentru candidatura la șefia Primăriei Capitalei / JUSTIȚIE: Anchetatorii reconstituie, timp de două zile, crimele din Caracal / Dincă a fost mutat la arestul IPJ Olt / ANM: Vremea se răcește semnificativ / Un val de aer polar străbate țara de miercuri până vineri /

Breaking News:
 

FOTO. VIDEO. Bucureștiul, inundat: Pompierii au scos apa din sute de locuințe

Pompierii au intervenit de vineri după-amiază, când a fost emisă avertizarea meteo Cod Portocaliu de ploi în București și județul Ilfov, până sămbătă dimineață în peste 300 de cazuri, pentru extragerea apei acumulate în locuințe, curți, subsoluri și locuri publice.
 
foto: Jean-Mihai Pâlșu
 
”Și în aceste momente suntem în sprijnul cetățenilor din orașul Pantelimon, cu motopompe pentru extragerea apei. Acțiunile noastre vor continua, atâta timp cât populația are nevoie de ajutorul nostru!”, transmite ISU București-Ilfov.
 
foto: Jean-Mihai Pâlșu

Stația de metrou Aviatorilor și Gara de Nord au fost inundate vineri după-amiază, din cauza ploii torențiale.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Inflitrații din cauza ploii au avut loc și și în zona tunelului dintre stațiile Stefan cel Mare si Obor. Metrorex a anunțat că a evacuat apa până vineri la ora 20.00, iar infiltrațiile sunt legate de hidroizolația stațiilor dar și de faptul că țevile furnizorilor de apă și căldură se află în apropierea metroului.

Apa de ploaie a inundat și Gara de Nord.

 

44 Shares