KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Alina Bica a obținut încă din ianuarie statut de refugiat politic în Costa Rica / Carnetul este valabil timp de 1 an

Breaking News:
 

Gabi Firea a găsit soluţia pentru degajarea străzilor: “N-aveţi urgenţe? Staţi acasă”

O ninsoare violentă s-a abătut, în noaptea de marţi spre miercuri, asupra Capitalei şi a lăsat un strat de zăpadă care, în cele mai multe dintre locuri, atinge sau chiar depăşeşte 50 de centimetri.

Gabriela Firea 1

Evident au apărut probleme în trafic, iar deszăpezire se anunţă a fi o acţiune de durată, mai ales că în continuare ninge şi va mai ninge câteva ore.

Luată la întrebări de jurnalişti, primarul Gabriela Firea a oferit câteva răspunsuri clasice, pasând pisica din stânga în dreapta.

“Avem 10 ore de ninsoare abundentă, previziunile meteo s-au confirmat, am reuşit să luăm măsuri de urgenţă pentru situaţie specială. Ninge în continuare, utilajele au fost în teren, dar bulevardele nu au putut să ajungă “la negru”. Important e că nu există niciun cartier izolat, 770 de autobuze sunt în trafic şi 220 de tramvaie, funcţionează în condiţii de iarnă, dar sunt în staţii. Rugămintea mea este ca bucureştenii care nu trebuie să ajungă la o urgenţă să rămână acasă, va ninge până la prânz, chiar dacă intervenţia e în forţă, stratul se depune, dacă sunt mai puţine maşini si intervenţia e mai eficientă”, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Firea a recunoscut şi că sunt probleme în anumite cartiere cu livrarea apei calde şi căldurii, dar pentru acestea dă vina pe reţeaua îmbătrânită. Totuşi, edilul dă asigurări că “nu sunt avarii, se lucrează la remedierea problemelor şi facem reglaje cu cei mai buni specialişti”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.