Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PROTEST: Românii ies din nou în stradă: “Cod Roșu de OUG”

Breaking News:
 

Încă o veste proastă pentru Ilie Năstase: I-a murit sora

Fostul tenismen Ilie Năstase a primit vineri o a treia lovitură – și cea mai grea -, după ce polițiștii rutieri i-au deschis două dosare penale: primul pentru că l-au prins băut la volan și a doua oară pentru că a condus fără permis scuterul.

Vestea cea mai proastă a venit însă mai pe seară, când sora lui a murit. Deocamdată nu se știe cauza decesului acesteia.

Anunțul a fost făcut chiar de Ilie Năstase, pe pagina sa de Facebook: “Dragi prieteni,

Viața este o serie de urcușuri și coborâșuri, iar în momentele dificile, ai nevoie de sprijin și înțelegere. De curând, familia mea a suferit o pierdere foarte dureroasă. Sora mea ne-a părăsit astăzi, iar acest eveniment m-a afectat puternic.

În aceste momente grele, vă rog pe voi toți, prietenii mei de aici, dar și pe toți participanții la viața publică și colegii din mass-media, să înțelegeți nevoia de intimitate a familiei mele. Acum, nimic nu este mai important decât să putem trata acest eveniment în liniște și cu respect.

Un gând bun,

Ilie”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.