Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Încă un nume greu pică în dosarul Droguri pentru VIP-uri

Procurorii DIICOT Ploiești continuă audierile în deja celebrul dosar intitulat public Droguri pentru VIP-uri.

Elis Armeanca

După ce joi au fost reținuți trei suspecți, iar creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost pus sub urmărire penală pentru deținere de droguri fără drept pentru consum propriu, vineri a venit rândul ca manelistul Elis Armeanca să fie audiat la sediul din Ploiești al DIICOT.

Elis Armeanca, fiul legendarului Dan Armeanca, a precizat, înainte de a da ochii cu procurorii, că nu știe în ce calitate a fost chemat și că nu cunoaște foarte multe detalii despre subiectul în sine.

Elis Armeanca a mers la sediul DIICOT Ploiești împreună cu soția sa, iar ulterior la fața locului a ajuns și avocatul manelistului.

Există informații conform cărora luni ar urma să fie audiat în acest dosar și celebrul om de televiziune Oreste Teodorescu. Inițial s-a spus că Oreste a fost audiat joi, însă el a precizat că nu avea cum să fie audiat în condițiile în care se află în Delta Dunării.