Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Ioan Neculaie, audiat într-un dosar cu prejudiciu de peste 10 milioane de euro

Zeci de poliţişti şi procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au participat, joi, la o acţiune de amploare.

Ioan Neculaie (sursa foto newsbv.ro)
Ioan Neculaie (sursa foto newsbv.ro)

Au fost percheziţionate, printre altele, locuinţa afaceristului Ioan Neculaie, sediul clubului de fotbal FC Braşov şi sediul firmei controlate de Neculaie, SC Roman SA.

Neculaie urmează să fie dus la audieri, fiind bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani şi înşelăciune. În dosar este implicat şi Vasile Bilinschi, actual şef al Oficiului pentru Jocuri de Noroc şi fost şef al Gărzii Financiare Braşov.

Procurorii susţin că este vorba despre un dosar în care prejudiciul este estimat, deja, la peste 10 milioane de euro.

Nu este prima dată când Neculaie are probleme cu legea. Afaceristul s-a mai aflat în atenţia procurorilor pentru presupuse ilegalităţi comise atât la Roman SA, cât şi la FC Braşov. De asemenea, în urmă cu aproximativ trei ani, Neculaie a fost acuzat că a plătit bani buni pentru a beneficia de servicii sexuale prestate de dame de companie de lux, inclusiv de fete consacrate drept “vedete de televiziune”.

0 Shares