KIA Exim Bank UE the GROUP Borsec Samsung Carrefour Deichmann Dedeman Metro Auchan
KIA Best Advertising Cotnari ComputerLand Sony Arctic Dacia Rompetrol Penny Selgros

EXTERNE: “Măcelarul din Balcani” Ratko Mladić, condamnat la închisoare pe viață / PENALI: Monica Iacob -Ridzi a fost eliberată condiționat / Ea a stat după gratii 2 ani și 8 luni din pedeasa de 5 ani

Breaking News:
 

Kovesi, convocată din nou la Comisia parlamentară de anchetă

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruța Kovesi, este chemată din nou la audiere la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, în ciuda faptului că ea a refuzat în repetate rânduri să se prezinte.

De data aceasta însă, șefa comisiei, Oana-Consuela Florea, se bazează pe decizia CCR care impune prezentarea la audiere a oricărei persoane pe care comisia vrea să o “ancheteze”.

Propunerea de a o convoca din nou pe șefa DNA pentru a răspunde dacă se afla în sufrageria lui Gabriel Oprea în ziua scrutinului prezidenţial de acum 8 ani a venit de la deputatul PSD Liviu Pleșoianu. Aceasta fost supusă votului, după ce deputatul a invocat elemente din decizia CCR.

Deputatul PNL Cezar Preda a fost însă împotriva reinvitării și a precizat că există suficiente elemente pentru a trage concluzii.

Decizia a fost luată cu 9 voturi “pentru”, 2 voturi “împotrivă” şi 2 abţineri.

Comisia de anchetă și-a reluat activitatea după ce formulase o concluzie: că Traian Băsescu și Emil Boc au fraudat alegerile din 2

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.