Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Peste 18,9 milioane de români din țară și străinătate sunt așteptați la europarlamentare și referendumul pe Justiție / Veniți la vot! /  JUSTIȚIE: Dragnea așteaptă luni sentința definitivă în dosarul “Bombonica” / Prima instanță l-a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / 

Breaking News:
 

Licu, despre retragerea apelurilor de către Secția specială: Este conflict de competență

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, joi, referitor la retragerea unor apeluri de pe rolul ÎCCJ de către Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie (SIIJ),  că se află într-un conflict de competenţă și că va lua o decizie.

“Apelul de care îmi spuneţi a fost retras acum mai mult timp, acum aproximativ două săptămâni. În momentul de faţă, eu mă aflu într-un conflict de competenţă între procurorul de şedinţă, vorbim de retragerea apelului în dosarul mult mediatizat (a lui Viorel Hrebenciuc -n.r.), procuror în cadrul Secţiei Judiciare a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) şi Secţia de investigare a infracţiunilor în justiţie, care a retras apelul”, a declarat Bogdan Licu, înainte de Adunarea Generală a șefilor de parchete.

Secția specială recidivează: Retrage și apelul în dosarul judecătorului prins beat la volan

Procurorul general interimar a precizat că a solicitat ambelor părţi să prezinte un referat cu motivele, urmând să ia o decizie:

“Am cerut ambelor părţi să prezinte câte un referat care să cuprindă motivele, considerentele legale care au stat la baza acestor decizii ale fiecăruia şi urmează să hotărăsc ce este de făcut mai departe”.

Fără precedent:

Chiuariu, salvat de Stan de la Secția specială! Procesul retrocedării pădurilor, doar cu apelul lui Hrebenciuc
45 Shares