Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Lista clădirilor incluse de Guvern la consolidarea antiseismică – majoritatea transferate din 2016

Guvernul a aprobat joi, printr-o Hotărâre, includerea a 87 de clădiri în Programul de acțiuni pe anul 2017 privind proiectarea și execuția lucrărilor de intervenție pentru reducerea riscului seismic la construcțiile cu destinația de locuință multietajate, încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa I de risc seismic și care prezintă pericol public. (Vezi lista la finalul articolului)

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Din total însă, 78 sunt renominalizate din programul de acțiuni pe anul 2016 iar 9 clădiri – nominalizate de Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Iași.

Pentru 34 dintre aceste imobile vor fi executate lucrări de intervenție, iar pentru celelalte se va realiza proiectare de lucrări de intervenție. 

Programul este elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în baza propunerilor Consiliului General al Municipiului București și ale consiliilor județene, avizate de Comitetul Municipiului București, respectiv de comitetele județene pentru situații de urgență și, ulterior, de Comisia Națională de Inginerie Seismică.

Fondurile necesare pentru finanțarea cheltuielilor pentru proiectarea și execuția lucrărilor de consolidare se asigură din bugetul MDRAPFE, în limita alocațiilor aprobate anual prin Legea bugetului de stat. Suma alocată pentru acest program în anul 2017 este de 25 de milioane de lei. 

Download (PDF, 1.92MB)

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.