Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Camera Deputaților a adoptat luni la ora 22.00 Codul de procedură penală / O prevedere îl salvează de pușcărie pe Dragnea, iar alta – pe Tăriceanu

Breaking News:
 
Imediat după ce Despescu i-a înmânat premierului Tudose raportul, hop și MAI cu un comunicat de confirmare a spuselor lui Carmen Dan

MAI: Acceptul lui Ioniţă a fost semnat în prezenţa reprezentantului Direcţiei Resurse Umane

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) precizează vineri, într-un comunicat de presă, că documentul prin care Cătălin Ioniţă a acceptat să fie șeful IGPR este autentic şi a fost semnat în prezenţa reprezentantului Direcţiei Resurse Umane a MAI.

Cătălin Ioniță
“Referitor la raportul prin care chestorul Cătălin Ioniţă, directorul general al Direcţiei Generale Anticorupţie, îşi exprimă acordul pentru a fi împuternicit în funcţia de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Poliţiei Române, facem următoarele precizări: Documentul care a fost prezentat în spaţiul public este autentic şi a fost semnat la data de 9 ianuarie 2018, în prezenţa reprezentantului Direcţiei Generale Management Resurse Umane a Ministerului Afacerilor Interne.
Raportul face parte din pachetul de documente care privesc propunerea de eliberare a domnului chestor şef de poliţie Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al IGPR şi împuternicirea domnului chestor Cătălin Ioniţă în această funcţie pentru o perioadă de şase luni. Acesta a fost înregistrat la MAI şi la Registratura Guvernului în data de 9 ianuarie 2018″, se arată în comunicatul MAI.

Comunicatul vine după ce joi seară premierul Tudose a acuzat-o pe Carmen Dan, ministrul Internelor, că l-a mințit, deoarece el l-a sunat pe Ioniță să-l întrebe dacă a acceptat funcția, iar acesta i-a spus că a refuzat-o.

Totodată, comunicatul MAI vine după ce șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, i-a înmânat premierului vineri la prânz, mai devreme cu 4 zile, raportul solicitat de acesta pe tema polițistului pedofil. 

Scandalul declanşat de cazul poliţistului pedofil atinge, astfel, noi cote.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.