Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Mihai Constantinescu, în comă: A suferit un al doilea stop cardio-respirator

Cântărețul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, se află în comă, asistat de aparate, în secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a suferit un al doilea stop cardio-respirator.

Artistul a fost internat luni seară, după un prim stop cardio-respirator.
 
Soția lui l-a găsit inconștient în casă și, din primele informaţii, artistul ar fi fost aproape 10 minute în această stare.
 
Medicii au reușit să îl resusciteze după alte 20 de minute.
Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a suferit două intervenții la inimă – cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.
 
În urmă cu două luni, el s-a simțit din nou rău. A mers la Spitalul Universitar, unde medicii au constatat că are probleme respiratorii și tensiune oscilantă.
 
Din acest motiv, artistul şi-a anulat mai multe concerte.
 
132 Shares