Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

Ministrul Justiției se răzbună pe procurorii CSM care au respins revocarea lui Kovesi

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, se răzbună pe membrii Secției de procurori a CSM, care au respins revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Întrebat luni dimineață în ce stadiu se află procedurile de revocare pe care le-a declanșat la începutul acestei luni, Tudorel Toader a spus că procurorilor CSM le este greu “să motiveze decizia” pe care au luat-o – amintim că în unanimitate.

“Procurorii din Secția de procurori a CSM au luat o hotărâre instant, în câteva minute. Acum, vă dați seama că le este greu să motiveze. Este greu să explici că un demnitar încalcă de 3 ori pe an Constituția, generează de 3 ori conflict constituțional. Așadar, în momentul vor găsi argumente contra evidenței, vor trimite la președinte”, a declarat Tudorel Toader, la intrarea în sediul Ministerului Justiției.

Întrebat dacă a avut o întâlnire între patru ochi cu președintele Klaus IKohannis pe această temă, Tudorel toader a răspuns:

“Ei, cu tête-à-tête-urile, mai încet, așa… Acolo n-a fost o discuție pe tema revocării, a fost o discuție pe tema Comisiei MCV. Pentru a regla raportul de parcurs în vederea vizitei privind MCV-ul”.