Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

MITINGUL DIASPOREI, a treia zi de proteste. Parchetul Militar face apel la persoanele rănite să depună plângeri

Românii din Diaspora, dar și din București și alte orașe ale țării au venit și duminică să protesteze în Piața Victoriei din Capitală, pentru a treia zi consecutiv.

Oamenii au trecut peste șocul din urmă cu două seri, când jandarmii i-au izgonit din piață cu tunuri de apă și gaze lacrimogene.

Proteste sunt și în marile orașe din țară, cu mii de manifestanți – Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța, Oradea, Brașov sau Târgu Mureș.

UPDATE ora 21.20: Au apărut tinerii cu tobele, care întrețin atmosfera.

UPDATE ora 21.00: Protestatarii au aprins lanternele telefoanelor. Sunt peste 12.000 de oameni. 

UPDATE ora 20.00: Peste 2.000 de oameni se află în piață la aceată oră.

Procurorii militari fac un apel la persoanele care au fost rănite la protestul de vineri din Piaţa Victoriei, în urma intervenţiei jandarmilor, să se prezinte, luni şi marţi, la sediul Parchetului Militar Bucureşti. 

“Procurorii militari îi invită pe toţi care au participat la protestul Diasporei de vineri şi au fost răniţi sau pot furniza informaţii importante să se prezinte la Parchetul Militar Bucureşti, luni şi marţi, pe Strada George Georgescu 2, sector 4”, se arată într-un comunicat al Parchetului Militar. 

Până duminică au fost depuse 19 plângeri împotriva jandarmilor. 

Procurorii militari s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal cu privire la modul de intervenţie al jandarmilor şi incidentele petrecute la manifestaţia de vineri seara din Piaţa Victoriei. 

Parchetul Militar urmează să colecteze sesizările depuse la secţiile de Poliţie, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic. 

76 Shares