Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

Negulescu a chemat Poliția la Parchetul General și a făcut o plângere împotriva unui jurnalist

Procurorul exclus din magistratură Mircea Negulescu a chemat Poliția joi, după ce jurnaliștii l-au asaltat la ieșirea din sediul Parchetului General, unde a fost audiat timp de două ore în urma unei plângeri penale pe care i-a făcut-o o judecătoare trimisă de el în instanță pentru luare de mită.

sursă foto: B1TV

Inițial, Negulescu s-a întors cu tot cu ciorchinele de cameramani după el la Parchet, iar apoi a apelat la 112. Au venit două echipaje de Poliție, el a făcut o plângere iar oamenii legii l-au chemat pe unul dintre ziariști să dea o declarație. 

Negulescu susține că acesta l-a agresat, în sensul că s-a apropiat foarte mult de el și i-a spus “Mirciulică, ce faci, de ce nu vrei să vorbești cu noi?” și i-ar fi băgat mâna în buzunar.

Este vorba despre Valentin Mondoc, jurnalistul România TV pe care fostul procuror Mircea Negulescu l-a acuzat de agresiune.

Un polițist l-a invitat pe ziarist să intre în sediul Parchetului, în zona dedicată jandarmilor – acolo putând fi văzut și Mircea Negulescu, să dea declarații, dar acesta a cerut să fie chestionat afară.

Eram în faţa Parchetului General şi căutam maşina cu care a venit Mircea Negulescu, zis Portocală. Când a apărut, tocmai scăpase de jurnalişti la ieşirea din sediul Parchetului. N-am făcut altceva decât să-l întreb “Ce faci Mirciulică?”. S-a speriat şi a fugit. Dialogul acesta s-a purtat la 3 metri distanţă. Dacă el crede că spunându-i “Mirciulică” i-am pus viaţa în pericol ….”, a povesit Vali Mondoc.

În imaginile difuzate în direct la televiunile de știri nu s-a putut auzi însă decât tirul întrebărilor adresate fostului procuror de ziarista de la Antena 3, care, practic, nu a mai lăsat pe nimeni să îl chestioneze în timp ce acesta se deplasa circa 20 de metri. 

“Câte dosare ați fabricat, d-le Negulescu, 10, 100? Nu vă este cumva rușine pentru toate nenorocirile pe care le-ați făcut? Câți oameni ați băgat la pușcărie? Știa Laura Codruța Kovesi știa de ce faceți dvs?Câte probe ați măsluit? Vă simțiți cumva vinovat? Mai aveți liniște? Sunteți cel mai controversat om al momentului, cum nu vă este rușine?”, au fost întrebările.

Negulescu a tăcut la început, apoi a răspuns cu “Nu”, iar când aceasta i-a blocat, practic, calea de mers, acesta i-a spus “Vreau să mă lăsați să merg”. el a înregistrat cu telefonul tot ce s-a întâmplat în cele câteva minute de “asalt” al jurnaliștilor.

După circa o oră, fostul procuror a părăsit sediul Parchetului General fără să mai fie asaltat de jurnaliști.