Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

Noi amânări la ÎCCJ! Completul 1 de 5 judecători cere schimbarea jurisprudenței

Toate procesele repartizate prin tragere la sorți Completului 1 de 5 judecători de la ÎCCJ au fost amânate pentru data de 4 februarie, fiind sesizate Secţiile Unite și solicitată schimbarea jurisprudenței.

Concret, preşedintele Completului 1 de 5 judecători, Iulian Dragomir, a decis, luni, suspendarea începerii judecării proceselor, după ce Secția de judecători a CSM a hotărât la sfârșitul anului trecut ca toate dosarele repartizate în decembrie 2018 să rămână la aceleaşi completuri şi în 2019.

„C5, văzând dispoziţiile hotărârii CSM prin care s-a stabilit ca toate dosarele repartizate în 13 decembrie să rămână la Completurile trase la sorţi in decembrie anul trecut, având în vedere jurisprudenţa, care arată că dosarele rămân doar la Completurile care au început administrarea probelor. Punem în discuţie sesizarea Secţiilor Unite în vederea schimbării jurisprudenţei. Stabilim sesizarea Secţiei penale pentru a spune un punct de vedere, pune în discuţie suspendarea proceselor”, a spus preşedintele completului de 5 judecători, Iulian Dragomir.

Completul de 5 judecă dosarul Turceni-Rovinari, în care sunt inculpaţi Victor Ponta şi Dan Şova, dosarul lui Sebastian Ghiţă şi Iulian Bădescu, precum și dosarul lui Viorel Hrebenciuc.

43 Shares