Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, audiat la DNA Oradea

Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, este audiat, vineri, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

sursa foto voceatransilvaniei.ro
sursa foto voceatransilvaniei.ro

Silaghi dă declaraţii la sediul din Oradea al DNA, el fiind audiat în dosarul în care personaj principal este Mircea Govor, fostul preşedinte PSD Satu Mare.

Conform voceatransilvaniei.ro, Govor s-a lăudat că l-a salvat pe Silaghi de la închisoare, când l-a primit în PSD, şi că l-a impus pe acesta pe listele PSD la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din 2014.

Govor este acuzat de şantaj şi trafic de influenţă, respectiv că a intervenit pe lângă şefi ai ANAF pentru a-şi instala favoriţii în fruntea Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice.

Mai mult, Govor este acuzat că îi ameninţa pe cei care nu doreau să joace după cum le cânta el că îi va executa cu ajutorul relaţiilor pe care le are cu şefii de la centru ai Partidului Social Democrat.

Din acest motiv, în dosarul lui Govor au fost audiaţi şi şefi ai PSD precum Victor Ponta sau Liviu Dragnea.

0 Shares