Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Parchetul Militar a demarat o anchetă în legătură cu crima de la metrou

O tânără de 25 de ani şi-a pierdut viaţa, marţi seara, după ce o femeie de 36 de ani a aruncat-o în faţa metroului în staţia Dristor 1, din Bucureşti.

Cu câteva ore înainte, o altă tânără, de 20 de ani, a fost împinsă către metrou de către aceeaşi agresoare, în staţia Costin Georgian. Din fericire, tânăra de 20 de ani a reuşit să se salveze.

Poliţiştii se scuză că ar fi primit mult prea târziu o plângere din partea tinerei de 20 de ani, însă tatăl fetei susţine că s-a sunat la 112 la doar cel mult 45 de minute de la producerea incidentului iniţial. Dar că angajatul care a răspuns la 112 nu a alertat poliţia şi le-a recomandat să meargă la postul de poliţie din staţia de metrou de la Piaţa Unirii.

Ulterior, Nicu Dragoş Orlando, şeful Poliţiei Capitalei, a precizat că la instituţia pe care o conduce nu s-a primit nicio sesizare în legătură cu apelul respectiv.

În cele din urmă, văzând că situaţia se complică, reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale au decis să iniţieze demararea unei anchete şi au sesizat procurorii de la Parchetul Militar.

“Cu privire la incidentul din data de 12.12.2017, din staţia de metrou Costin Georgian, vă informăm că în Centrul de Primire Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti-Ilfov a fost recepţionat un singur apel telefonic, la ora 16:31:15, cu o durată totală de două minute şi două secunde.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a sesizat Parchetul Militar în vederea efectuării cercetărilor ce se impun privind eventualele încălcări ale legii de către operatoarea 112 care a procesat cazul.

Cu privire la evenimentul din staţia de metrou Dristor 1, din seara aceleiaşi zile, facem precizarea că primul apel a fost recepţionat la ora 19:56:52 şi a fost transferat la dispeceratele de urgenţă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti”, se arată în comunicatul celor de la STS.