Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUCUREȘTI: CGMB a respins propunerea Gabrielei Firea de decontare a carburanților / BRUXELLES: Iohannis consideră “îngrijorătoare” OUG 92 / “A fost sesizat Avocatul Poporului, aștept evoluțiile viitoare” /JUSTIȚIE: Șeful statului are rezerve în numirea Adinei Florea șefă la DNA / „Are aviz negativ de la CSM” / “Am solicitat să verifice legalitatea acestei propuneri”

 

Breaking News:
 

Paul Stănescu: Toată lumea face “armetică”. Nimeni nu va pleca din partid

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat vineri, înainte de începerea ședinței CEx al PSD, că toată lumea face “armetică”, asigurând însă că “nimeni nu va pleca din partid”. 

 

“Dacă eu aş face parte din statul paralel, cred că trebuie să mergem în altă parte. Nimeni nu va pleca din partid, chiar dacă se va încerca o excludere sau alta. Problema este ce spunea doamna primar general de management al partidului. Nu discutăm de “armetică”. Toată lumea face “armetică”. Noi suntem nemulţumiţi de managementul politic pe care domnul Dragnea îl face în acest partid”, a spus Paul Stănescu.

Aflată lângă el, Gabriela Firea a spus: “Credeţi că am mai fi fost apropiaţii lui, dacă am fi fost membri statului paralel? (…) Eu am fost ca şi vicepremierul Stănescu, ca şi domul Ţuţuianu susţinători ai tuturor proiectelor de ţară”