Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Patru șefi ai Jandarmeriei și un secretar de stat în MAI, suspecți în dosarul violențelor de la Mitingul Diasporei (surse) / POLITICĂ: Zi decisivă pentru viitorul politic al lui Dragnea / Jumătate dintre baronii PSD vor să-l mazilească

 

Breaking News:
 

Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism

Zeci de poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale şi de la Secţiile 1-4, dar şi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 participă, marţi dimineaţa, la şase percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti.

Din investigaţiile efectuate în cauză şi în urma realizării percheziţiilor domiciliare efectuate la adresele suspecţilor a rezultat presupunerea rezonabilă că aceştia, în decursul anului 2017, au înlesnit practicarea prostituţiei mai multor femei, cu scopul de a obţine foloase materiale injuste.

Astfel, suspecţii postau pe un site, la rubrica „Matrimoniale”, anunţuri cu caracter explicit sexual în vederea racolării clienţilor pentru locaţiile unde se întreţineau relaţiile sexuale contra cost sau ofereau protecţie, dar şi transport la adresele de domiciliu ale clienţilor sau la hotel.

Patru persoane implicate în dosar sunt acuzate de comiterea infracţiunii de proxenetism şi vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 1.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.