KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

DNA: Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, este urmărit penal într-un nou dosar / SENAT: Înfiinţarea Băncii de Dezvoltare a României – S.A. a fost adoptată / Camera Deputaților va da votul final

Breaking News:
 

Percheziţii în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism

Zeci de poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale şi de la Secţiile 1-4, dar şi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 participă, marţi dimineaţa, la şase percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti.

Din investigaţiile efectuate în cauză şi în urma realizării percheziţiilor domiciliare efectuate la adresele suspecţilor a rezultat presupunerea rezonabilă că aceştia, în decursul anului 2017, au înlesnit practicarea prostituţiei mai multor femei, cu scopul de a obţine foloase materiale injuste.

Astfel, suspecţii postau pe un site, la rubrica „Matrimoniale”, anunţuri cu caracter explicit sexual în vederea racolării clienţilor pentru locaţiile unde se întreţineau relaţiile sexuale contra cost sau ofereau protecţie, dar şi transport la adresele de domiciliu ale clienţilor sau la hotel.

Patru persoane implicate în dosar sunt acuzate de comiterea infracţiunii de proxenetism şi vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 1.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, precum şi de sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.