Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

Peste 60 de poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Giurgiu şi Ilfov, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează 16 percheziţii domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru contrabandă cu ţigări.

Până în prezent, poliţiştii au descoperit şi ridicat peste 550.000 de ţigarete, 1.000 de litri de alcool, 60.000 de lei şi au indisponibilizat două autoturisme.

Oamenii legii au surprins miercuri dimineaţa, în flagrant delict, patru persoane care transportau ţigări provenite din contrabandă.

După prinderea în flagrant delict, poliţiştii au efectuat 16 percheziţii pe raza judeţelor Giurgiu şi Ilfov, precum şi în sectoarele 3, 4 şi 5 din municipiul Bucureşti, la locuinţele unor persoane bănuite că ar deţine şi comercializa ţigări provenite din contrabanda.

Opt persoane urmează să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. La acţiune participă inclusiv jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu.