Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 

Ploi și caniculă. Temperaturile urcă până la 35 de grade Celsius

Ploile continuă și în această săptămână, o informare meteo fiind transmisă de ANM în acest sens, valabilă până marți la ora 23.00.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Astfel, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor.

Temperaturile maxime vor fi, luni, de 31 de grade Celsius în sudul ţării, iar în zilele următoare vor urca până la 35 de grade.

 

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi caldă luni. Cerul va fi variabil, noros spre seară, dar condiţiile de ploaie sunt reduse. Vântul va sufla slab şi moderat iar maxima zilei va ajunge la 29 de grade Celsius. Zilele următoare se vor menţine la fel de calde iar minimele termice se vor încadra între 13 şi 16 grade Celsius, uşor mai scăzute în zona preorăşenească.

Pe litoral, vremea frumoasă continuă și luni. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab şi moderat. 24 de grade va fi temperatura maximă la Mamaia şi Eforie Sud şi 23 de grade la Costineşti şi Vama Veche. Însă în noaptea de luni spre marți, cerul va fi mai mult noros, iar minimele termice vor fi cuprinse între 14 şi 16 grade.

14 Shares