Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Comisia Europeană îi transmite Adinei Florea că nu are nicio competență să îl ancheteze pe Timmermans / POLITICĂ: Ciorbea: În 2 luni și 2 săptămâni mi se încheie mandatul  / 

Breaking News:
 

PMP şi PNL au atacat la CCR legea de înfiinţare a Liceului Romano-Catolic

Legea privind înfiinţarea Liceului Romano-Catolic din Târgu-Mureş, adoptată recent de majoritatea PSD+ALDE, cu sprijinul USR, UDMR și a Grupului Minorităților, a fost atacată la Curtea Constituțională de PMP și PNL.

Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP, a declarat marţi că există „suficient temei de neconstituţionalitate în această lege”,iar „ambiţiile Ungariei de a-i umili pe români” ar trebui reduse, nu încurajate, în anul Centenarului Marii Uniri.

„Decizia aberanta a PSD şi a celorlalţi sateliţi de a susține un demers care nu are nimic în comun cu revendicările unei minorităţi din România trebuiesc sancţionate”, a acuzat deputatul.

„Acest troc politic care s-a desfăşurat la cel mai înalt nivel trebuie condamnat”, a spus Tomac.

Deputatul PNL Florin Roman a atras atenția că în Transilvania sunt foarte multe unităţi de învăţământ înfiinţate recent, cu finanţare de la guvernul maghiar, iar copiilor li se oferă cazare şi o masă caldă, în contextul în care şcolile româneşti sunt desfiinţate.

„Practic, are loc o maghiarizare a copiilor români care provin din familiile sărace”, a spus el.