Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Poliţia de Frontieră a interzis intrarea în ţară a 12 persoane în ultimele 24 de ore

Poliţiştii de frontieră nu au permis intrarea în România a 12 străini şi nu a lăsat să iasă din ţară 13 români, în ultimele 24 de ore.

politia-frontiera-vama-2-550x412

Sunt puţini, având în vedere că în perioada amintită au trecut frontiera 100.500 de persoane şi 33.700 de mijloace de transport, pe pe sensul de intrare şi pe cel de ieşire din ţară, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGFP).

În zonele de frontieră la punctele de frontieră dar şi în zonele de “frontiera verde”, poliţiştii de frontieră au constatat 37 fapte ilegale (18 infracţiuni şi 19 contravenţii) comise atât de cetăţeni români, cât şi străini şi au fost date amenzi de 3.600 de lei.

Poliţiştii de frontieră au descoperit bunuri nedeclarate ce urma să fie introduse ilegal în ţară, care depăşeau plafonul vamal admis sau care erau suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 25.200 lei, mai precizează IGPF.

0 Shares