Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Procurorii DIICOT fac 23 de percheziţii, inclusiv la puncte de lucru ale companiei Alka Group

Peste 100 de procurori DIICOT, poliţişti şi mascaţi participă, miercuri, la 23 de percheziţii efectuate în Bucureşti, Ilfov, Suceava, Ialomiţa, Vrancea, Constanţa şi Harghita.

Percheziţiile au loc într-un dosar ce priveşte comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. Sunt vizate domiciliile mai multor suspecţi, dar există informaţii conform cărora ar fi vizate şi anumite puncte de lucru ale companiei Alka Group.

Firma respectivă este extrem de cunoscută pe piaţă graţie producţiei de cafea, dulciuri şi produse sărate, cele mai cunoscute embleme ale firmei fiind covrigeii Toortitzi, napolitanele Alfers, Prăjitura casei şi cafeaua Gold Mocca.

Oamenii legii susţin că prejudiciul acestui dosar este de circa 50 de milioane de lei şi că în urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate deja mai multe sume de bani despre care se consideră că au fost obţinute în mod ilegal, respectiv 480.000 de lei, 120.000 de euro şi 2.700 de dolari.

Nu mai puţin de 45 de persoane ar urma să fie duse la audieri, unul dintre liderii grupării fiind considerat chiar Ady Hirsch, directorul grupului Alka şi patronul SC International Cash Services.