Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Procurorul general Lazăr a venit cu adjunctul Licu la întâlnirea cu ministrul Justiției

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a ajuns primul la întâlnirea de luni cu ministrul Justiției, Florin Iordache, unde au fost invitați și procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi procurorul-şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu. 

augustin_lazar_16962100

La intrarea în sediul Ministerului Justiției, Lazăr a declarat: “Întâlnirea de lucru vizează problematica resurselor Ministerului Public, discuții despre buget și chestiuni de logistică”.

La MJ a venit și Bogdan Licu, adjunct al procurorului general, care a afirmat că speră la un buget care “să îndeplinească cerințele Ministerului Public”.

“Avem investiții de făcut, o sumă estimativă o vom discuta cu Ministerul Finanțelor”, a spus Licu.

Întrebat care este prioritatea pentru acest an în privința investițiilor, Licu a răspuns că finalizarea lucrărilor începute la diferitele sedii ale Ministerului Public din teritoriu și, dacă s-ar putea, un sediu secundar pentru DIICOT.

El a spus că sediul actual al DIICOT este insuficient. “Este insuficient pentru că (…) s-a adoptat o ordonanță nouă de funcționare a DIICOT-ului, a crescut numărul de personal, activitățile, plus serviciul tehnic care va trebui înființat”, a explicat Licu.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.