Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

Prognoza meteo până în 3 martie: Vremea se răcește, dar fără precipitații

După un weekend primăvăratic, vremea va continua în același ton până joi, 21 februarie, după care temperaturile vor scădea cu până la 10 grade Celsius, dar vor fi puține precipitații, potrivit prognozei publicate luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Iată cum vor fi temperaturile în fiecare zi din următoarele două săptămâni, în toate zonele țării:

BANAT
 
Până în 21 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 10 și 14 grade (cele mai ridicate valori vor fi în 19 februarie), apoi se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va scădea spre 2… 4 grade în zilele de 23 și 24 februarie.
 
În următoarea săptămână, vor fi între 6 și 8 grade ziua și între -2 și 0 grade noapte, cu excepția nopților din perioada 23 și 25 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie cuprinsă între -6 și -4 grade.
 
Vor fi precipitații slabe în 21 și 22 februarie și local, în perioada 28 februarie – 3 martie.
 
CRIŞANA
 
După temperaturi de 12-13 grade, spre jumătatea săptămânii acestea vor scădea la 8-9 grade, apoi la 2-3 grade în zilele de 23 și 24 februarie. Săptămâna viitoare vor fi între 6 și 8 grade. Noaptea vor fi, în general, între -2 și 0 grade, iar în 23 și 24 februarie, între -7 și -6 grade.
 
Vor fi precipitații slabe în 21 februarie, dar local, și în 22 februarie, precum și în perioada 28 februarie – 3 martie
 
TRANSILVANIA
 
Până în 20 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 9 și 10 grade, apoi vremea se va răci, mai semnificativ la finalul primei săptămâni, când media va coborî spre -1 grad. În a două săptămână, valorile termice vor fi în general constante și apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele vor fi, în medie, cuprinse între 4 și 5 grade. Temperaturile nocturne vor fi preponderent negative, pe tot parcursul intervalului, astfel încât media regională a minimelor va fi cuprinsă între -5 și -1 grad, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie cuprinsă între -12 și -10 grade.
 
Se vor semnala precipitații slabe în zilele de 22 și 23 februarie și pe spații mai mici în 21 februarie, iar local și în a doua săptămână, cu o probabilitate mai ridicată în perioada 28 februarie – 3 martie.
 
MARAMUREŞ
 
În următoarele două zile, vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime între 10 și 11 grade, urmând ca spre mijlocul primei săptămâni media să scadă spre valori cuprinse între 6 și 7 grade. Răcirea va continua și va semnificativă spre finalul săptămânii, când maximele vor ajunge, în medie, la 0-2 grade, în 23 și 24 februarie. În a două săptămână, valorile termice vor fi în general constante și apropiate de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa, în medie, între 4 și 6 grade. Media regională a minimelor va fi cuprinsă, în general, între -3 și 0 grade, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -8 grade. Vor fi precipitații slabe în 21 februarie, dar local și în 23 februarie, precum și în perioada 27 februarie – 3 martie.
 
MOLDOVA
 
În următoarele trei zile vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 10-11 grade, urmând ca în a doua parte a săptămânii media să scadă accentuat, spre valori apropiate de pragul de îngheț în zilele de 22, 23 și 24 februarie. În a două săptămână valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, urmând ca maximele să fie, în medie, între 4 și 7 grade. Pe parcursul celor două săptămâni, media regională a minimelor se va situa, în general, între -3 și 0 grade, exceptând nopțile din 23 și 24 februarie, care vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -7 grade. Vor fi precipitații slabe în 21 februarie, dar local și în zilele de 21 și 23 februarie, precum și în unele zile ale intervalului 24 februarie – 3 martie.
 
DOBROGEA
 
Vremea va fi caldă în intervalul 18-21 februarie, când se vor înregistra, în medie, valori maxime diurne în jurul a 10 grade, apoi se va răci semnificativ, astfel încât media va coborî sub 3 grade în perioada 22-24 februarie. Ulterior, temperaturile maxime vor avea medii de 7-9 grade. În ceea ce privește media temperaturilor minime, sunt estimate valori de 2-4 grade până pe 22 februarie și temperaturi cuprinse între -4 și -2 grade în intervalul 23- 25 februarie. Ulterior, minimele nocturne vor crește ușor, media lor încadrându-se între -1 și 1 grad. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în 22 februarie, apoi precipitații slabe vor fi posibile în fiecare zi, dar cu precădere în intervalul 25-27 februarie.
 
MUNTENIA
 
În primele patru zile vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinse între 10 și 12 grade, urmând ca în a doua parte a primei săptămâni media să scadă accentuat, spre valori de 0-3 grade în zilele de 23 și 24 februarie. În a două săptămână, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, urmând ca maximele să fie, în medie, între 6 și 9 grade. Pe parcursul celor două săptămâni, media regională a minimelor se va situa, în general, între -2 și 2 grade, exceptând intervalul 22 – 25 februarie, în care nopțile vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -6 grade. Vor fi precipitații slabe în 22 februarie, dar, posibil, și în unele zile ale intervalului 25 februarie – 3 martie.
 
OLTENIA
 
În intervalul 18-21 februarie vremea va fi caldă, cu o medie a temperaturilor maxime de 11-14 grade, urmând ca această medie să scadă accentuat, spre valori de 1-4 grade în intervalul 22-24 februarie. În a doua săptămână, valorile termice se vor apropia de cele specifice perioadei, iar maximele se vor situa, în medie, între 7 și 10 grade. Pe parcursul celor două săptămâni, media minimelor va fi, în general, între -2 și 2 grade, exceptând intervalul 23 – 25 februarie, în care nopțile vor fi mai reci, cu o medie în jurul valorii de -5 grade. Vor fi precipitații slabe în 22 februarie, dar posibil și în unele zile ale intervalului 26 februarie – 3 martie.
 
LA MUNTE
 
În această săptămână, vremea se va răci treptat, astfel încât media temperaturilor maxime va scădea de la 6 grade pe 18 februarie până la -9 grade în ziua de 22 februarie. Media temperaturilor minime va scădea, de asemenea, de la -2 grade în 18 februarie până la -12 grade în intervalul 23-24 februarie. În perioada 25 februarie-3 martie, tendința va fi în general de creștere, cu medii ale temperaturilor maxime între -4 și -2 grade, iar a celor minime, în general, între -11 și -5 grade. Începând cu 20 februarie, vor fi precipitații, mai ales ninsori, aproape în fiecare zi, dar cu probabilitate mai ridicată în intervalele 21-23 februarie și 26 februarie-3 martie.
30 Shares