Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Protest anemic al BNS și Cartel Alfa în fața Guvernului: “Liviu Dragnea, un mişel, ne-a făcut la portofel!”

Aproape 2.000 de membri ai marilor confederații Blocul Național Sindical (BNS) și Cartel Alfa au protestat, marți, în fața sediului Guvernului, împotriva modificărilor fiscale, respectiv a trecerii contribuțiilor sociale de la angajatori la angajați.

Mitingul s-a desfășurat între orele 11.00 – 13.00 și a părut că este făcut doar pentru a se bifa o acțiune menită să-i scoată din sărite pe bugetarii care se așteptau la o nouă mărire de salariu începând din 2018. 

Însă cum numai cei cu salariu minim vor primi 100 de lei în plus, prin majorarea salariului minim de la 1.450 lei la 1.900, bugetarii nu se mai regăsesc decât în foarte mică măsură – circa 15.000 în această situație, deoarece restul de până la 1,2 milioane au lefurile mai mari decât majoritatea celor din mediul privat. 

“Nu ne interesează revendicări politice, ci doar fiscale”, a declarat un angajat de la Romaero, unde se știe că salariile sunt mari.

“Liviu Dragnea, un mişel, ne-a făcut la portofel”, au scandat sindicaliștii, care au adus și un rând de tobe, să se facă auziți.

“Am redus foarte mult numărul protestatarilor din respect faţă de moartea Regelui. Dar vom relua proteste masive de anul viitor faţă de modificările Codului Fiscal”, a declarat Dumitru Costin, preşedintele BNS.