Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

VIDEO. Protest la Parlament împotriva adoptării Legilor Justiţiei, după votul din Camera Deputaților

”Hoţii”! ”Trezirea, români! Statul a fost deturnat”! “Iartă-i, Majestate!”.

La puțin timp după adoptarea cu scandal în Camera Deputaților a modificărilor la Legea 303/2004 privind statutul magistraților, la Palatul Parlamentului s-au adunat peste 600 sute de persoane să protesteze.

Manifestanţii au fluiere şi pancarte pe care au scris ”Hoţii”, ”Trezirea, români! Statul a fost deturnat”, dar și “Iartă-i, Majestate!”etc. Mulțimea scandează mesaje anticorupție și cer demisia Guvernului și a lui “Tăriceanu, Dragnea și tot neamul!”.

 

S-au întâmplat însă și incidente: mai mulți protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii la un moment dat, încercând să ajungă la poarta Parlamentului pe care ies parlamentarii când pleacă acasă.

Au trebuit să traverseze strada și, dat fiind numărul mare de protestatari, traficul a fost blocat. Lucrurile au reintrat în normal la puțin timp: bulevardul a fost redeschis, protestatarii fiind din nou regrupați de jandarmi în zona Parcului Izvor, peste drum de Parlament.

Manifestanții s-au mobilizat pe rețelele de socializare și le cer socoteală parlamentarilor Puterii pentru modul în care votează pe bandă rulantă legile justiției.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.