Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: predicțiile USR sunt pentru ea “predilecții” / ANM: Vremea se răcește semnificativ în toată țara / EXTERNE: Guvernul May a adoptat cu greu proiectul de acord cu UE pentru Brexit / Documentul trebuie să treacă însă de parlament / Mai mulți miniștri au demisionat

Breaking News:
 

VIDEO. Protest la Parlament împotriva adoptării Legilor Justiţiei, după votul din Camera Deputaților

”Hoţii”! ”Trezirea, români! Statul a fost deturnat”! “Iartă-i, Majestate!”.

La puțin timp după adoptarea cu scandal în Camera Deputaților a modificărilor la Legea 303/2004 privind statutul magistraților, la Palatul Parlamentului s-au adunat peste 600 sute de persoane să protesteze.

Manifestanţii au fluiere şi pancarte pe care au scris ”Hoţii”, ”Trezirea, români! Statul a fost deturnat”, dar și “Iartă-i, Majestate!”etc. Mulțimea scandează mesaje anticorupție și cer demisia Guvernului și a lui “Tăriceanu, Dragnea și tot neamul!”.

 

S-au întâmplat însă și incidente: mai mulți protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii la un moment dat, încercând să ajungă la poarta Parlamentului pe care ies parlamentarii când pleacă acasă.

Au trebuit să traverseze strada și, dat fiind numărul mare de protestatari, traficul a fost blocat. Lucrurile au reintrat în normal la puțin timp: bulevardul a fost redeschis, protestatarii fiind din nou regrupați de jandarmi în zona Parcului Izvor, peste drum de Parlament.

Manifestanții s-au mobilizat pe rețelele de socializare și le cer socoteală parlamentarilor Puterii pentru modul în care votează pe bandă rulantă legile justiției.