Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ANM: Canicula se prelungește până miercurea viitoare, cel puțin / JUSTIȚIE: Dorneanu a cerut de la BEC date suplimentare despre referendum / Acesta este motivul amânării validării scrutinului /   POLITICĂ: Primarii o somează pe Dăncilă să le dea bani /

Breaking News:
 

Pușcăriașul Dan Voiculescu sare la atac, enervat de ascensiunea lui Dacian Cioloș

Enervat de ascensiunea politică din ultima vreme a fostului premier tehnocrat Dacian Cioloș, pușcăriașul Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani în cazul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări alimentare (ICA), a ieșit  la atac.

Într-o postare pe blogul personal, turnătorul “Felix” la Securitate îl chestionează pe Dacian Cioloș, într-o postare cu titlul “În numele cui vorbești, Domnule Cioloș?”.

Voiculescu “uită” că a fost senator în 3 mandate, timp de 12 ani, și vicepreședinte al Senatului României, iar partidul său PUR, transformat în PC, a fost aliatul permanent al PSD la putere. 

În schimb, condamnatul penal își amintește că Dacian Cioloș a fost prim-ministru timp de numai un an, cu un Parlament condus de PSD, după ce niciun partid nu a vrut să desemneze un premier în an preelectoral, în urma catastrofei din Colectiv, când Ponta a demisionat favorizându-l pe Dragnea și PSD la parlamentarele din 2016.

De ceva vreme, sondajele îl creditează cu 10% pe Cioloș, iar Voiculescu pare extrem de deranjat. PSD nu și-a desemnat încă un candidat la prezidențialele din 2019, iar Liviu Dragnea este deja cu un picior în pușcărie – el fiind condamnat în primă instanță la 3 ani și 6 luni de închisoare. În aceste condiții, nu cumva “Felix” îl preferă pe Iohannis, ironizat de Traian Băsescu drept “premierul de la GRIVCO”? 

Iată postarea integrală a mogulului Antenelor mistificatoare ale adevărului:

“În numele cui vorbești, Domnule Cioloș?

În numele tinerilor care s-au uitat cu speranță la “guvernul tău de tehnocrați”, nevoiți fiind să lase părinți, familie și țară pentru a avea o pâine mai bună peste hotare?

Vorbești în numele studenților eminenți care nu își găsesc locul aici, în țara asta frumoasă, să pună umărul la reconstrucția ei?

Ce ai făcut tu ca Ministru al Agriculturii în afară de a mai arunca o mână de pământ pe sărăcia pe care ai lăsat-o în urma ta? Ce ai făcut tu ca Prim Ministru în afară de a dezamăgi un popor întreg ce și-a pus speranțele în capacitățile și verticalitatea ta?
Cum simți românește când vezi că și tu ai contribuit la sărăcia neamului tău?

Iar acum, cu foarte multă îndrăzneală, te folosești de evenimentele triste din 10 august prin care a trecut România pentru a încerca să manipulezi o țară întreagă cu singurul scop ascuns de a-ți stăpâni foamea. Doar că foamea ta este diferită față de foamea oamenilor pe care încerci să îi manipulezi, singura ta foame este de putere.

Da, este ușor să arunci cu pietre în alții, Domnule Cioloș, dar când faci un exercițiu de sinceritate, tu știi că demult nu mai simți românește. Poate nu ai făcut-o niciodată.

Păcat, Domnule Cioloș, binele dumneavoastră și al celor care stau în spatele dumneavoastră este răul unui popor care s-a uitat cu speranță la dumneavoastră atunci când v-a creditat”.

1K Shares