Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

DIICOT: Vâlcov, urmărit penal pentru publicarea protocolului SRI / Adina Florea că i-ar fi dat documentul, acuză o grefieră / POLITICĂ: O zi până la alegerile europarlamentare și referendum /  JUSTIȚIE: Dragnea susține că “se fac presiuni inimaginabile asupra judecătorilor” / Dacă vor rezista, nu pot decât să mă achite”

Breaking News:
 

Taximetriștii au învins, cel puțin declarativ: Rovana și Orlando le-au dat cuvântul că modifică legea

Protestul taximetriștilor s-a încheiat miercuri cu victorie, cel puțin la nivel declarativ: ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, și ministrul interimar al Dezvoltării, Eugen Teodorovici, i-au chemat pe liderii COTAR la Ministerul Finanțelor și le-au promis că vor promova în cursul săptămânii viitoare a cadrul  normativ care va cuprinde solicitările transportatorilor rutieri: eliminarea sintagmei ”în mod repetat” din Legea taximetriei și trecerea activității de ”rent a car” la Autoritatea Rutieră Română (ARR).

 

“Sunt om de cuvânt și așa o să rămân. Transportul rutier este un segment important care contribuie în mod semnificativ la bugetul național și încercăm să reglementăm o situație care a creat un minus la buget prin practicarea unei activități ilicite. Dar așa cum dorim să eliminăm din legislație orice posibilitate de a încălca principiile concurenței loiale tot așa ne dorim și urmărim să realizăm un cadru normativ care să asigure cele mai bune condiții de siguranță și confort pentru pasageri”, a declarat ministrul Interimar al Transporturilor, Rovana Plumb.

La rândul său, viceprim-ministrul Eugen Teodorovici, ministru Interimar al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a precizat: ”Întâlnirea de astăzi a fost  foarte utilă, pragmatică și concisă. Îi asigur pe reprezentanții COTAR că am înțeles exact care sunt problemele. În cel mai scurt timp vom adopta măsuri concrete pentru asigurarea atât a unui nivel înalt de calitate a transportului de persoane, cât și a unui mediu concurențial loial și corect în acest domeniu”.

57 Shares