Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 
Demiterea Procurorului General, extremă urgență!

Toader, convocat de Dragnea și Tăriceanu pentru sesizarea CCR pe revocarea lui Lazăr

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost convocat urgent, luni, de condamnatul penal Liviu Dragnea (PSD) și de partenerul său în coalițai aflată la putere, Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), pentru a-i cere să sesizaze Curtea Constituțională a României (CCR) pentru revocarea procurorului general Augustin Lazăr.

Toader a stat circa 20 de minute în biroul lui Dragnea de la Parlament, iar la ieșire a dat vestea:

“Decizia de sesizare a Curţii este una politică, iar conţinutul este unul juridic, şi dacă doamna prim-ministru îmi va cere să redactez, voi redacta sesizarea”.

Decizia survine după ce a apărut în presă informația că dosarul deschis de Adina Florea la Secția specială fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi, ar putea fi infirmat de procurorul general Augustin Lazăr, superiorul lui florea.

Dosarul a fosst deschis în urma solicitării fostului deputat PSD Sebastian Ghiță, fugit în Serbia pentru a scăpa de rigorile legii.

Duop ce a început urmărirea penală a Codruței Kovesi, pentru mărturie mincinoasă, abuz în serviciu și luare de mită, Adina Florea a extins cercetarea, deocamdată in rem, vizându-l și pe procurorul general.

Mai mult, Adina Florea s-a plâns că Biroul de presă al Parchetului General îi sabotează comunicatele de presă.  

Amintim că atât Comisia de la Veneția, cât și Parlamentul European au cerut în toamna lui 2018 desființarea “de urgență” a secției speciale, însă coaliția PSD+ALDE aflată la putere a ignorat decizia oficialilor europeni.

Iordache beștelește CE după Raportul MCV: Niște experți necunoscuți dau indicații României
Raportul MCV: Comisia Europeană cere suspendarea imediată a aplicării Legilor Justiției și OUG ulterioare
VIDEO. Iordache, gest obscen adresat de la tribuna Parlamentului opoziției: ”Vrem să fim independenți de Comisia Europeană!”
354 Shares