Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

Vanghelie, audiat la DNA în calitate de “talentat”

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a fost chemat, luni dimineața, la sediul din București al Direcției Naționale Anticorupție.

Deocamdată nu se știe exact în ce calitate urmează să fie audiat Vanghelie, cert este că vorbim despre un nou dosar de corupție.

Fostul edil al Sectorului 5 a încercat să pară extrem de relaxat la intrarea în sediul DNA. Vanghelie a precizat că a fost chemat în calitate de “talentat” și că “DNA-ul trebuie lăudat pentru că este singura instituție care funcționează în România. Sunt convins că în următoarele zile vor apărea lucruri frumoase”.

Vă reamintim că Vanghelie are, deja, mai multe ghiulele care îi atârnă de picioare, edilul fiind acuzat, printre altele, că a acordat numeroase contracte cu dedicație când era primar, încasând astfel șpăgi uriașe care l-au urcat într-un top al celor mai bogați politicieni din România.

S-a spus la momentul respectiv că Vanghelie încasează procente din absolut toate afacerile făcute cu Primăria Sectorului 5 și că nu există contract sau lucrare care să nu aibă controverse.