Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Victor Ponta dă în judecată Unirea Shopping Center. Solicită daune de 60.000 de euro

Fostul premier Victor Ponta a anunțat, luni, că a dat în judecată centrul comercial Unirea Shopping Center, din București.

Ponta a luat această decizie după ce pe monitoarele controlate de Unirea Shopping Center au apărut mai multe imagini cu el și cu alți politicieni de top, iar imaginile erau însoțite de sintagme precum “Ei vor să pună mâna pe noi” sau “România liberă în pericol”.

Ponta consideră că în situația respectivă i-a fost lezată imaginea și anunță că solicită daune morale de 60.000 de euro.

În schimb, cei de la Unirea Shopping Center susțin că nu sunt ei de vină și că respectivele monitoare se închiriază, astfel că ei nu decid ce informații se afișează.

“Prin întâmpinarea făcută, USC a arătat că acele monitoare se închiriază pentru mesaje publicitare sau de informare către terți și nu are niciun control asupra informațiilor afișate, lucru stipulat și în contractul de închiriere, unde se menționează clar că responsabilitatea pentru acuratețea sau conținutul mesajelor afișate aparține exclusiv beneficiarului (celui care închiriază spațiul media). Astfel, în perioada în care au rulat, acele filmulețe au fost emise după semnarea unui contract între USC, ca și prestator, și Theta Proficiency SRL, în calitate de beneficiar”, a fost mesajul transmis de oficialii Unirea Shopping Center.