Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Curtea de Apel București a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea / El a dat declarat în scris de 4 ori contrariul, pentru a ocupa funcții înalte în stat / El se apără susținând că nu știa că Direcția a 4-a Contrainformații aparține Securității /  POLITICĂ: CCR va judeca pe 16 octombrie contestația lui Tăriceanu privind numirea lui Meleșcanu președinte la Senat 

Breaking News:
 

VIDEO. Mitingul Diasporei, a doua seară: Jandarmii au împărțit trandafiri albi, dar protestatarii au venit preventiv cu măști chirurgicale

Mii de protestatari s-au adunat și sâmbătă în Piața Victoriei din București, pentru a doua seară consecutiv, iar jandarmii au împărțit trandafiri albi, în semn de scuze pentru violențele de care au dat dovadă vineri, însă oamenii au venit preventiv cu măști chirurgicale, pentru a se proteja de gazele lacrimogene.

Față de ziua de vineri, când au fost rănite peste 450 de persoane, forțele de ordine nu au mai utilizat sâmbătă gaze lacrimogene. Jandarmi sunt puțini și au ținută de stradă. Nu au mai venit acele “țestoase” echipate ca pentru luptă.

UPDATE ora 22.00: Peste 80.000 de protestatari demonstrează în piață la acestă oră.

UPDATE ora 21.00: Peste 40.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și scandează “Demisia!”.

UPDATE ora 20.40: În Piața Victoriei s-au adunat circa 15.000 de oameni până la această orăși continuă să vină.

Traficul rutier a fost blocat pe străzile adiacente, astfel că se circulă doar pe B-dul Aviatorilor, dinspre Piața Romană, și prin pasajul Victoriei.

Sunt proteste și la Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Sibiu, Iași, Galați, târgu Mureș etc., unde mii de persoane au ieșit din nou în stradă.

Citește și… Prefectul Speranța Cliseru, sluga familiei Firea-Pandele, a dat ordin jandarmilor să intervină în forță
Merită și… Șefii Jandarmeriei Române care au supervizat acțiunile din Piața Victoriei
Precum și… Parchetul Militar anchetează intervenția brutală a jandarmilor la Mitingul Diasporei
404 Shares