Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea își retrage candidatura de la șefia Secției speciale, după ce NU a fost validată / POLITICĂ: Iohannis susține că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă / ”Asumarea răspunderii pe buget este constituțională” / POLITICĂ: Guvernul Orban își asumă săptămâna viitoare răspunderea ”cel puțin pe Legile Justiției” / 

Breaking News:
 
Prognoza pentru următoarele două săptămâni (până în 26 august)

Vin ploile! Temperaturile coboară cu până la 10 grade Celsius

Meteorologii au emis, marți, o informare de instabilitate atmosferică și cantități de apă însemnate
începând de miercuri, ora 9.00, până vineri, 16 august, la aceeași oră.

foto: Jean-Mihai Pâlșu

Concret, vin ploile și vijeliile, după valul de caniculă – cel mai puternic din această vară – din ultima săptămână.

Astfel, în noaptea de marți spre miercuri se vor semnala înnorări accentuate în vestul și nordul țării, precum și la deal și la munte. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului
ce pot lua aspect de vijelie și căderi de grindină.

Temperaturile maxime vor fi încă mari, între 29 și 31 de grade Celsius, inclusiv în cursul zilei de miercuri (14 august), iar disconfortul termic și canicula vor mai persista în sudul, estul și centrul teritoriului.

Vremea va deveni instabilă în nordul și vestul țării, apoi aria norilor se va extinde treptat și în restul teritoriului. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

La București, după vremea caniculară (36… 37 grade) și disconfort termic accentuat din ultima săptămână, începând de miercuri dimineață va crește probabilitatea pentru averse.

Însă abia de joi temperaturile maxime nu vor mai depăși 29 de grade Celsius la nivelul țării, ceea ce înseamnă o scădere cu până la 10 grade.

Iată prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, cu temperaturi în fiecare zi și noapte, în toate regiunile țării:

Download (PDF, Unknown)

161 Shares