Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader anunță modificarea abia peste 10 zile, prin OUG, a recursului compensatoriu /  ACTUALITATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 26 

Breaking News:
 

Adevărul Laurei Georgescu: SRI nu a încheiat PROTOCOALE cu CNA!

De ceva vreme, s-a adeverit că SRI a încheiat PROTOCOALE cu tot felul de instituții – de la DNA până la ÎCCJ.
Unele dintre aceste documente s-au tot repetat și s-au dezvoltat, țesând o plasă de păianjen în care “văduva neagră” era întruchipată când de Maior, când de Coldea, și chiar de Oprea.
Laura Georgescu – președintele CNA

În acest context total ilegal – se pot încheia protocoalele de colaborare între instituții și ministere doar dacă legea nu prevede o colaborare instituțională –, ne-am pus întrebarea legitimă dacă și Consiliul Național al Audiovizualului – CNA – a încheiat vreun PROTOCOL cu SRI.

Pentru a afla adevărul, în 26 aprilie am trimis o adresă către CNA. Iată scrisoarea SECUNDA către doamna președinte cu rang de secretar de stat Laura Georgescu:

Download (PDF, 103KB)

Pe 4 mai, după 9 zile, am primit un răspuns din partea doamnei Laura Georgescu, șefa CNA. Iată-l:

Download (PDF, 627KB)

Așadar, doamna președinte Laura Georgescu afirmă că CNA nu a încheiat protocoale cu SRI. Astfel, Georgescu infirmă zvonurile care dădeau ca sigure o alianță între SRI și CNA.

Dar, așa cum se știe, o informație trebuie verificată din două surse!

Cum era firesc, tot în 26 aprilie, am trimis o adresă și la SRI, pentru domnul director Eduard Hellvig. Iată adresa SECUNDA:

Download (PDF, 104KB)

Dar în acest caz, firescul NU s-a mai întâmplat, deși au trecut 13 zile. Practic, SRI a încălcat Legea 544/2001.

Așadar, SRI-ul lui Hellvig NU ne-a trimis niciun răspuns. De ce oare? Cel mai simplu răspuns ar fi acesta: ca să dea loc la tot felul de interpretări, ca să facă jocuri…