Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Orban a amânat pentru marți ședința de Guvern pentru pachetele de legi pe care își va asuma răspunderea / 

Breaking News:
 

DNA & Kovesi. Motivele oficiale ale revocării procurorului Mihaiela Moraru Iorga ascund motivele reale

Procurorul Moraru Iorga are în instrumentare/a avut dosarele FRAUDA EADS și Afacerea Microsoft. Pe cel cu FRAUDA EADS îl ține la sertar, iar pe cel cu Afacerea Microsoft l-a făcut praf și pulbere oripilând toată România! Întrebare de 1 miliard de euro fraudați: Cine i-a dat ordin?!
UPDATE ora 19: CSM a dat aviz pozitiv pentru revocarea lui Țuluș și Iorga. Reacțiile celor doi revocați – Click pentru a lectura informația.
Moraru Iorga vs. Kovesi
Atunci când vorbim de politică, bănci și justiție, motivele oficiale ale unei decizii surpriză – epurarea unui șef – NU sunt adevăratele motive ale măsurilor dispuse.

De regulă, motivele oficiale sunt DOAR o justificare legală a acestor decizii-șoc. În cazul scandalului din interiorul DNA dintre șefa Kovesi și subalternii Tuluș și Moraru Iorga, motivele oficiale se înscriu în situația prezentată mai sus.

Noi considerăm că, cel puțin în cazul doamnei Mihaiela Moraru Iorga, în interiorul motivelor reale care au stat la revocarea ei din funcția de procuror al DNA se regăsesc și proasta instrumentare a dosarelor Microsoft și EADS!

Pe 29 iunie, Kovesi a transmis Secției pentru procurori a CSM cererea de avizare a revocării din funcția de procuror al DNA a Mihaielei Iorga Moraru, pentru faptul că aceasta nu a înregistrat un denunț în conformitate cu dispozițiile legale și nu l-a prezentat spre repartizare procurorului-șef al secției din care făcea parte. Neprezentarea denunțului a avut drept consecință imposibilitatea aplicării unor dispoziții procesual penale în raport cu persoane cercetate.

Mihaiela Iorga Moraru se apără atacând-o pe Kovesi cu Elena Udrea. 

De asemenea, Kovesi a cerut revocarea din funcția de procuror al DNA a lui Doru Florin Țuluș “pentru existența unei suspiciuni rezonabile că imparțialitatea sa este afectată, având în vedere că a soluționat dosare penale în care era implicată o persoană cu care avea raporturi civile”.

Prima Schemă a Fraudei EADS

La rândul lui, site-ul de nișă penală Luju.ro a publicat, în facsimil, plângerea depusă de procurorii DNA Doru Tuluș, Mihaiela Moraru Iorga și Nicolae Marin împotriva șefei DNA Laura Codruța Kovesi. (Prezentăm plângerea la final).

Evident că cei doi procurori propuși pentru revocare au argumentele realizărilor în justiție. Atât Țuluș cât și Moraru Iorga “au lucrat” mai multe personaje celebre cum ar fi clanul Becali, ministrul Chiuariu sau Babiuc-Becali, Ovidiu Puţura, Grăjdan etc.

Dar, așa cum v-am precizat încât din titlu, adevăratele motive ale șocantelor revocări le regăsim în alte dosare penale. Uriașe dosare penale în care “zeii” au comis fraude colosale cu bani publici.

N.B. Într-un dosar celebru, Comisia Europeană a Drepturilor Omului a recomandat statelor membre ale Uniunii Europene ca durata instrumetării unui dosar penal să NU depășească 18 luni.
CEDO – Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Mihaiela Moraru Iorga, șefă peste imensele fraude EADS și Microsoft

După cum se știe, cotidianul online secundatv.ro a publicat 9 episoade dedicate uriașei FRAUDE EADS și nenumărate articole despre Afacerea Microsoft.

Pentru cine nu știe, vă spunem că dosarele penale FRAUDA EADS și Afacerea Microsoft, în care sunt investigați câțiva foști premieri și miniștri, generali și afaceriști proveniți din serviciile secrete, sunt instrumentate/au fost de doamna procuror Mihaiela Moraru Iorga.

Despre dosarul penal Afacerea Microsoft putem spune că Mihaiela Moraru Iorga și-a bătut joc de o țară întreagă prin modul în care s-a prezentat în fața Justiției.

Despre FRAUDA EADS, vă reamintim că procurorul Mihaiela Moraru Iorga îl instrumentează de peste 5 ani fără a-l trimite spre judecare! După cum lesne vedeți, procurorul Mihaiela Moraru Iorga a depășit cu mult recomandarea CEDO.

Schema Manevrelor Fraudei EADS – prima parte
FRAUDA EADS

Am demonstrat prin două scheme cum s-au pus bazele imensei fraude transfrontaliere România – Germania – Franța în FRAUDA EADS.

Am arătat ce miniștri au înșelat contribuabilii, în frunte cu pușcăriașul Adrian Năstase și ministrul Ioan Rus, ce generali au trădat gradele militare, fiind conduși cu o mâna de fier de Toma Zaharia, ce oameni de afaceri au beneficiat de banii fraudați avându-l în avanposturi pe Cătălin Ghigea în dosarul penal FRAUDA EADS.

Am demonstrat că, dacă procurorul Mihaiela Moraru Iorga vrea să rezolve cel mai grav caz de corupție instituționalizată – dosarul Frauda EADS -, are mai multe posibilități și este “imperios necesar” să-i audieze pe cei care au făcut parte din GIRMIFS și UMF – specialiștii știu despre ce vorbesc.

Din informațiile noastre, procurorul Mihaiela Moraru Iorga a refuzat să-l interogheze pe unul dintre pionii de bază ai Fraudei EADS: generalul Toma Zaharia!

SECUNDA se distanțează de luptele intestinale din DNA. SECUNDA doar observă cu lehamite că doamna procuror Mihaiela Moraru Iorga se laudă cu marile sale realizări.

În contextul dosarelor penale FRAUDA EADS și Afacerea Microsoft, SECUNDA consideră că procuroul Mihaiela Moraru Iorga NU are motive de laudă.

P.S. Oare procurorul Moraru Iorga a primit ordin de la Kovesi să treneze dosarul FRAUDA EADS și să facă praf dosarul Afacerea Microsoft, sau a fost un joc practicat peste capul șefei DNA, la ordinul “uriașilor” implicați în cele două dosare penale?

Iată mai jos ce personaje sunt prinse în escrocheria transfrontalieră FRAUDA EADS – Click pe titluri:

Episodul 8. Schema FRAUDEI EADS! Documente oficiale. Procurorul de caz Mihaela Moraru-Iorga instrumentează un dosar ce poate deschide poarta ferecată de politicieni spre lupta anticorupție transfrontalieră (Text publicat în data de 23 februarie 2016)

Contractul EADS – COMICEX MAI

Episodul 1. Schema Fraudei EADS. Manevrele lui Oprea, mita lui Nica, vedeţi cine a negociat cu Lagardere, frăţia Ţiriac-Zetche-Zoller…

Episodul 3. Schema Manevrelor Fraudei EADS. România, devalizată de o grupare transfrontalieră

Plângerea depusă de procurorii DNA Doru Tuluș, Mihaela Moraru Iorga și Nicolae Marin împotriva șefei DNA Laura Codruța Kovesi

285 Shares